Biefstuk puntjes met Broccoli en Paprika

Biefstuk puntjes met Broccoli en Paprika

Bij Meat & Eat draait alles om smaakvolle halal maaltijden, bereid met de beste ingrediënten. Voor wie op zoek is naar een snel en voedzaam gerecht, is deze wok schotel met gemarineerde biefstuk puntjes een geweldige keuze. Dit gerecht combineert mals vlees met knapperige groenten en is perfect met een portie rijst.

Recept: Gemarineerde Biefstuk puntjes met Broccoli en Paprika

Ingrediënten:

  • 300g gemarineerde biefstuk puntjes van Meat & Eat

  • 1 stronk broccoli, in roosjes gesneden

  • 1 rode paprika, in dunne reepjes

  • 1 gele paprika, in dunne reepjes

  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt

  • 1 rode ui, in halve ringen

  • 3 el sojasaus

  • 1 el oestersaus

  • 1 tl sesamolie

  • Olijfolie of wokolie

  • Zout en peper naar smaak

  • Rijst, gekookt volgens de instructies op de verpakking

Bereidingswijze:

  1. Vlees aanbakken: Verhit een scheutje olie in een wokpan op hoog vuur en bak de biefstuk puntjes kort aan tot ze mooi bruin zijn. Haal het vlees uit de pan en zet apart.

  2. Groenten roerbakken: Voeg indien nodig extra olie toe en roerbak de ui, knoflook, broccoli en paprika tot de groenten knapperig en beetgaar zijn, ongeveer 5-6 minuten.

  3. Sauzen toevoegen: Doe de biefstukpuntjes terug in de pan, voeg sojasaus, oestersaus en sesamolie toe, en roer goed door tot alles goed vermengd is. Bak nog 1-2 minuten mee.

  4. Op smaak brengen en serveren: Breng op smaak met zout en peper. Serveer de wokschotel direct met warme rijst.

Tip van Meat & Eat: Onze voor gemarineerde biefstukpuntjes geven extra smaak en zorgen voor een heerlijke textuur in dit gerecht!